Tuesday, 3 February 2015

Cerita Saya - Kehidupan Seorang Slip Disc - Hobi

Cerita tentang hobi ni mengujakan sebenarnya.. Dari hobi banyak benda saya boleh dapat esp KAWAN..

Hobi Satu ialah gi trekking.. ini dari sejak zaman bujang sampaila dah kawin ni still masih lagi sekali sekala and sampai sekarang anak2 pun suka juga sekali sekala ikut gi trekking.

zaman bujang bersama suamiku encik norman hahaha

Kinabalu on 2008 with friends..
waras hut di laban rata

water rafting di Kuala Kubu
tanah aina ini trekking santai sahaja

ad summit Kinabalu
water rafting di Padas - saya yang pakai topi kuning hehe

Hobi Dua ialah ambil gambar.. inipun memang sukalah dari minat2, beli DSLR dan share a few moments with close friend yang suka juga spending time amik gambar ni.

unik kedai ini di atas Table Mountain South Africa

selain pemandangan saya suka potrait..

saat2 indah

tidak mudah utk tunggu moment2 terbaik

senja di Kuala Kurau

waktu yang singkat

from taiping with love

deretan buah-buahan di Saigon

bokeh hehehe













Hobi Tiga ialah memasak dan cuba resipi baru.. ini more to my own skills lah.. asah bakat sendiri giteww... idokler sampai masuk kelas memasak yach.. 

gambo memasak ya nda ada hahaha.. okes tu jer sayam2 semua..

Mamabeauty

2 comments:

  1. alhamdulillah.. masih mmpu menikmati hidup n melakukan apa y disukai

    ReplyDelete